Google Docs شروع به ترغیب برخی از کاربران به تایپ کردن به روشی کمتر احمقانه خواهد کرد


این شرکت به زودی اعلام کرد که Google Docs ممکن است راه‌هایی را برای بهبود کیفیت نوشتار شما و همچنین رفع اشتباهات گرامری و املایی ساده پیشنهاد کند. یک خط ارغوانی ارغوانی در زیر پیشنهادات ظاهر می‌شود تا به مختصر، جامع‌تر و فعال‌تر کردن نوشتار شما کمک کند یا در مورد کلمات نامناسب به شما هشدار دهد.

این پیشنهادات جدید Google مدت‌هاست که از طریق سرویس‌های شخص ثالث مانند Grammarly در دسترس هستند، که می‌توانند با Google Docs ادغام شوند و به منظور کمک به بهبود کیفیت نوشتار شما هستند. بسته به کیفیت پیشنهادات اصلی گوگل، می تواند به میزان قابل توجهی نیاز به این خدمات شخص ثالث را کاهش دهد. آیا وقتی شخصی غیر از اپل این کار را انجام می دهد، به عنوان یک “اشاره” به حساب می آید؟

زیر بنفش در محل کار.
تصویر: گوگل

نکته مهم این است که Google این ویژگی‌های تایپ کمکی را برای همه برنامه‌های فضای کاری خود ارائه نمی‌کند. می‌گوید پیشنهادات «تن و سبک» برای «Business Standard، Business Plus، Enterprise Standard و Enterprise Plus» در دسترس خواهد بود. [and] مشترکین Education Plus”. در همین حال، Word Warnings در Business Standard، Business Plus، Enterprise Standard، Enterprise Plus، Education Fundamentals، Education Standard، Education Plus در دسترس خواهد بود. [and] برنامه‌های Teaching and Learning” به این معنی است که اگر از یک طرح اولیه مانند Google Workspace Essentials استفاده کنید، هیچ یک از مجموعه ویژگی‌ها را دریافت نخواهید کرد.

گوگل اخیراً با ویژگی‌های جدید Google Docs کمی آشفته بوده است. همین هفته، پشتیبانی Markdown را اعلام کرد تا هر کسی که دوست دارد از میانبرهای متنی به جای میانبرهای صفحه کلید برای قالب بندی نوشته خود استفاده کند، خوشحال می شود. و ماه گذشته، یک نمای جدید «بدون صفحه» را برای Docs منتشر کرد که سند شما را به اندازه پنجره شما قالب‌بندی می‌کند تا یک تکه کاغذ (به طور فزاینده پیش‌فرض). اگر شما هم مثل من هستید و به ندرت کارتان را چاپ می کنید، به شدت توصیه می کنم آن را امتحان کنید.

هر دو مجموعه از ویژگی‌های تایپ کمکی در دو هفته آینده برای دامنه‌های انتشار سریع ارائه می‌شوند، اما اکثر مشتریان به تدریج در نیمه دوم آوریل عرضه خواهند شد. آنها به طور پیش فرض روشن می شوند، اما می توانند توسط مدیران فضای کاری یا کاربران نهایی خاموش شوند.